Черешня Ярославна.
Ранній, початок дозрівання 3-5 червня, зберігаються на дереві до двох тижнів. Плоди 8-10 грамів, темно-червоні, під час дозрівання майже чорні, плодоніжка довга. М'якоть темно-червона, сік темно-червоний, смак чудовий, десертний. Підвищена стійкість до розтріскування, зимостійкий. Гарний ринковий сорт. Для вживання у свіжому вигляді та перероблення.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Сорт/Гібрид | Черешня Ярославна |
Країна виробник | Україна |
Культура | Черешня |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Користувацькі характеристики | |
Підщепа | Магалебка |
Виробник | Паросток |
Інформація для замовлення
- Ціна: 180 ₴