Черешня Ярославна.
Ранній, початок дозрівання 3-5 червня, зберігаються на дереві до двох тижнів.
Плоди 8-10 грам, темно-червоні, при дозріванні майже чорні, плодоніжка довга.
М'якоть темно-червона, сік темно-червоний, смак відмінний, десертний.
Підвищена стійкість до розтріскування, зимостійкий. Хороший ринковий сорт.
Для вживання в свіжому вигляді і переробки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Черешня |
Сорт/Гібрид | Черешня Ярославівна |
Життєва форма | Плодові дерева |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Паросток |
Інформація для замовлення
- Ціна: 190 ₴