Яблуня Сирена. Сорт яблук з червоною м'якоттю
Літній сорт. Швейцарія.
Дерево слаборосле.
Плоди округло-конічної форми, середнього розміру 130-160 г, темно-рубінові.
М'якоть червона зі світлими прожилками, щільна, соковита, кислувата.
Дозрівання плодів у середині серпня. Тривалість зберігання два тижні. Морозостійкість та стійкість до збудників грибкових хвороб достатня.
Червоном'ясі яблука. Сорти Sirena, Era, Circe, Calypso, Odysso. Ці сорти дають плоди високих смакових якостей, добре зберігаються, чудово транспортуються. Сік з цих сортів не втрачає забарвлення, при стерилізації, варення залишається таке ж, насичено червоне, шматочки яблук на пирогах, винних коктейлях, як тільки відрізані. Розрізане яблуко, може довго лежати, не змінюючи забарвлення, сік не окислюється, при контакті з киснем, пюре, фруктові салати, сушіння, незрівнянного кольору і аромату. Розміри яблук, більше звичайного, вони солодкі, з присмаком-кислинкою лісових ягід. Червоний колір м'якушки не зміниться, навіть якщо яблуко випекти або зварити. Воно не стане бурим, як звичайне, фруктовий салат з ним не змінить кольору. М'якоть багата антиоксидантами і вітамінами різних груп. За результатами досліджень американських вчених, сік красномясих яблук, близький за своїм складом, до гранатовому соку.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Яблуня |
Сорт/Гібрид | Яблуня Сирена |
Життєва форма | Плодові дерева |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 141 ₴