Персик Лаурол.
Персик Лаурол - сорт пізнього персика, виявлений в Річвуді, штат Нью-Джерсі, Дональдом Рейтером, був переданий Раді по персикам штату Нью-Джерсі і ліцензований виключно для розплідника округу Адамс США в 1974 році.
Дерева сильнорослі, урожайні.
Плоди округлі, великі, середньою вагою 300-350 грам.
Шкірка жовто-зелена, покрита малиново-червоним рум'янцем, опушення слабке.
М'якуш жовтий, біля кісточки з червоними прожилками, щільний, соковитий, ароматний, солодкий. На смак Лаурол дуже схожий на Ред Хевен. Кісточка легко відокремлюється від м'якоті.
Плоди дозрівають 20-30 вересня (+ 41 день від), і можуть залишатися на дереві близько 2 тижнів. Зірвані плоди можна зберігати у холодильнику до 2х тижнів.
Сорт зимостійкий, стійкий до захворювань, але потрібне одне профоприскування проти кучерявості.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип продукції | Саджанці |
| Культура | Персики |
| Сорт/Гібрид | Персик Лаурол |
| Життєва форма | Плодові дерева |
| Країна виробник | Україна |
- Ціна: 260 ₴



